ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Capital Ship Management Corp έλαβε βραβεία Amver από την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Capital Ship Management Corp έλαβε βραβεία Amver από την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αθήνα, 4 Νοεμβρίου 2019. Η Capital Ship Management Corp έλαβε 16 Βραβεία Amver και 'Τιμητικές Διακρίσεις' από την Αμερικανική Ακτοφυλακή για τα πλοία‘Active’, ‘Aktoras’, ‘Aiolos’, ‘Ayrton II’, ‘Alkaios’, ‘Alkimos’, ‘Amadeus’, ‘Archimidis’, ‘Aristotelis II’, ‘Aris II’, ‘Aristaios’, ‘Aristoklis’, ‘Arionas’, ‘Assos’, ‘Avax’, ‘Hyundai Platinum’.

Ο κ. Benjamin M. Strong, Διευθυντής Ναυτιλιακών Σχέσεων Amver στην Αμερικανική Ακτοφυλακή σχολίασε: "Εκ μέρους του Διοικητή της Ακτοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών, θα ήθελα να συγχαρώ την εταιρία σας για την ανεκτίμητη υποστήριξή σας στο Σύστημα Amver το 2018 (...) Τα πλοία σας, μαζί με εκείνα άλλων κρατών, δημιουργούν ένα παγκόσμιο δίκτυο ασφάλειας που βοηθά τους συντονιστές αναζήτησης και διάσωσης να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης: 8.543 πλοία βρέθηκαν για τουλάχιστον 128 ημέρες "στo σύστημα AMVER” και με τη συμβολή τους διάσώθηκαν 82 ζωές το έτος 2018".

Τα βραβεία παρουσιάστηκαν στην ετήσια τελετή «Βραβείων Amver» στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα, η οποία διοργανώθηκε από το International Propeller Club των Ηνωμένων Πολιτειών, International Port of Piraeus σε συνεργασία με την Ακτοφυλακή και την Πρεσβεία των ΗΠΑ την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019.

Τα πλοία της Capital Ship Management Corp. διαθέτουν στο ιστορικό τους διασώσεις 383 ανθρώπων στην Μεσόγειο.

 

Σχετικά με την Capital Ship Management Corp.

Η Capital Ship Management Corp. είναι μια διακεκριμένη ποντοπόρος εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες σε κάθε τομέα της διαχείρισης πλοίων. Ο Όμιλος της Capital διαχειρίζεται έναν στόλο 80 πλοίων, που περιλαμβάνει 48 δεξαμενόπλοια (10 VLCCs, 4 Suezmaxes, 7 Aframax, 26 MR/Handy chemical/product και 1 μικρό δεξαμενόπλοιο), 6 σύγχρονα πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου (5 τύπου Capesize, 1 Handy) και 19 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (13 τύπου Neo Panamax, 6 Feeders) με συνολική χωρητικότητα περίπου 9 εκατομμύρια τόνων (dwt). Ο υπό διαχείριση στόλος περιλαμβάνει τα πλοία της Capital Product Partners L.P., εισηγμένης στην αμερικανική χρηματαγορά του Nasdaq και της Diamond S Shipping Inc. εισηγμένης στην αμερικανική χρηματαγορά του NYSE.

 

Σημείωση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα Amver δείτε εδώ.

PHOTO GALLERY

Η Capital Ship Management Corp έλαβε βραβεία Amver από την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών.
 • UKAS AND ISO-9001 ISO-14001 ISO-45001 ISO-50001
 • Intertanko
 • Rina
 • Helmepa
 • Tanker Company of the Year
 • Amver
 • Green Flag 2018
 • Excellence Award - GREEN4SEA
 • Sea Transport Awards 2015 - Best Vessel Operator Europe
 • BIMCO
 • GREEK SHIPPING AWARDS 2021 - THE SAFETY AWARD